Noslēdzies Zilupes Jauniešu iniciatīvu grupas projekts “Healthy Vibes” 

Oktobrī izskanējis Zilupes Jauniešu iniciatīvu grupas īstenotais projekts “Healthy Vibes”, kas aizsākās pavasarī un ko atbalstīja Izglītības iniciatīvu centrs sadarbībā ar British Council pārstāvniecību Latvijā projekta “Darbīgās kopienas” ietvaros, ļaujot bērniem un jauniešiem piedzīvot neaizmirstamu vasaru.
Stāsta zilupieši: “Mēs, Zilupes Jauniešu iniciatīvu grupa, organizējām daudzas aktivitātes, kas palīdzēja mums kļūt aktīvākiem un veselīgākiem. Visu vasaru bērni ar prieku apmeklēja deju aerobikas nodarbības, kurās ne tikai vingroja, bet arī guva daudz pozitīvu emociju! Kopā mēs sakopām apkārtni pasākumā “Talka Zilupē kopā ar Zilupes jauniešu iniciatīvu grupu”, atklājām noslēpumus QR orientēšanās spēlē “Imperatora dārgumi”, pieveicām piedzīvojumu meklētāju ceļu pārgājienā “Piedzīvojumu meklētāji”, radījām mākslu piknika plenērā “Radīsim dabā”, attīstījām prātu, draudzību un atjautību bērnu kvestā “Prāta spēles”, sacentāmies draudzības volejbola turnīrā “Volejbols. Saule. Vasara”, atklājām jaunus apvāršņus velobraucienā “Atklājumu maršruts”.
Katrs no šiem notikumiem mūs vienoja centienos pēc veselības, prieka un savstarpēja atbalsta. Esam pateicīgi visiem dalībniekiem un atbalstītājiem par viņu ieguldījumu!”

 

Foto no pasākuma “QR orientēšanās “Imperatora dārgumi””