Līvānu novada pedagogiem piešķirtas Radošā darba stipendijas 

3. oktobrī Līvānu novada Skolotāju dienas pasākumā desmit novada pedagogiem tika pasniegti apliecinājumi par SIA “Light Guide Optics International” Radošā darba stipendijas piešķiršanu. Radošā darba stipendijas iedibināšana ir mecenāta, SIA “Light Guide Optics International” valdes priekšsēdētāja Daumanta Pfafroda iniciatīva ar mērķi veicināt prestižas un konkurētspējīgas izglītības iegūšanas iespējas Līvānu novadā. Šogad aprit 11 gadi, kopš ir izveidota šāda iniciatīva. Stipendijas mērķis ir atbalstīt pedagogu ieguldījumu darbā ar skolēniem, apgūstot mācību programmas padziļinātu saturu, motivēt pedagogus ieinteresēt skolēnus dalībai mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos, apzināt novada radošos, talantīgākos skolēnus un veicināt viņu izglītības kvalitāti.
Stipendijas saņēma – Jolanta Ļubka-Tarasova, Iveta Kārkle no Rudzātu vidusskolas; Līga Slica, Vija Māsāne, Lita Zalāne no Jaunsilavas pamatskolas; Anna Kārkle, Sandra Krivcova, Irina Stepanova, Jānis Ernstsons no Līvānu 1. vidusskolas un Mārīte Ondzule no Jersikas pamatskolas.
Kopējais Radošo stipendiju fonda apjoms šim gadam bija 20 tūkstoši eiro. Minētie pedagogi stipendijā saņēma no 500 līdz 5000 eiro, atkarībā no sasniegumiem, informēja Sanita Dubovska.