Feimaņos godināti Rēzeknes novada pedagogi

4. oktobrī Feimaņu kultūras namā aizvadītas Skolotāju dienas svinības, kurās tika sumināti un apsveikti Rēzeknes novada pedagogi.
Rēzeknes novada pašvaldības priekšsēdētājs Monvīds Švarcs un pašvaldības izpilddirektore Ērika Teirumnieka apbalvoja novada skolotājus ar Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības rakstiem un Kultūras ministrijas Goda rakstu, kā arī 46 izglītības iestāžu darbinieki no visām novada apvienībām saņēma Rēzeknes novada Pateicības rakstus. Pateicības rakstu par ilggadēju, kvalitatīvu un profesionālu ieguldījumu izglītības procesa nodrošināšanā saņēma arī Izglītības un sporta pārvaldes pedagoģiski metodiskā darba un mūžizglītības speciāliste Elita Opincāne. Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības rakstus saņēma Anita Grineviča (Viļānu vidusskola), Silvija Laizāne (Dricānu vidusskola), Vinera Dimpere (Maltas vidusskola), Larisa Borisova (Maltas vidusskola) un Zigfrīds Lukaševičs (Rozentovas pamatskola). Savukārt, Juris Ruļuks (Viļānu Mūzikas un mākslas skola) saņēma Kultūras ministrijas Goda rakstu.
Pasākumu vadīja Ilmārs Dreļs, par muzikālo pavadījumu parūpējās Kišu ģimene ar koncertprogrammu “Piedzimt Mūzikai” (pirmajā foto), kā arī uzstājās Feimaņu pagasta kultūras nama ritma deju grupa “Karameles”, informē Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Jūlija Platpīre.