Preiļu futbolistiem – jaunas formas un bumbas

Pilnā sparā rit Latgales Jaunatnes čempionāts futbolā. Preiļu U-12 komanda šajā čempionātā piedalās ar jaunām formām, kas sarūpētas ar sponsoru atbalstu. Futbolisti un viņu treneris Vladimirs Točko, kā arī bērnu vecāki saka lielu paldies SIA “SilJa” par atbalstu komandai.
“Jaunās formas ir ne tikai vizuāli pievilcīgas, bet ir arī novada futbola komandu tradicionālajā zaļajā krāsā. Domāju, ka spēlētāji jutīsies komfortabli šajās formās,” teica komandas treneris.
Turklāt – papildus formām – komanda ir ieguvusi arī jaunas futbola bumbas, kas arī sarūpētas ar sponsoru – AS “Latgales piens” un futbolistu vecāku – atbalstu.
“Bumbas ir neatņemama spēles sastāvdaļa, un, pateicoties sponsoriem un bērnu vecākiem, spēlētāji šobrīd trenējas ar labas kvalitātes bumbām. Tas palīdz viņiem uzlabot tehniku un precizitāti. Sponsoru un vecāku atbalsts šajā jautājumā ir bijis nenovērtējams. Esam pateicīgi mūsu sponsoriem par atbalstu, kas palīdz komandai augt un attīstīties. Jaunais ekipējums ne tikai uzlabo spēlētāju komfortu un sniegumu, bet arī stiprina komandas saliedētību. Jaunās formas un bumbas rada spēlētājiem papildu motivāciju censties un uzlabot savas prasmes,” piebilda treneris.
Komandas treneris un spēlētāji ir vienisprātis – jaunais ekipējums palīdzēs sasniegt augstākas virsotnes un veidot vēl stiprāku komandas garu. Šis atbalsts no sponsoriem ir neatsverams, un komanda to ļoti novērtē.
Jāpiemin, ka visu šo gadu komandu atbalsta arī SIA “Astarte-Nafta” valdes loceklis Jānis Anspoks. Ar viņa personīgo atbalstu komanda var piedalīties arī starptautiskos turnīros gan Daugavpilī, gan Liepājā.
 

Viktorijas Nečajevas teksts, publicitātes foto