Rēzekni apmeklē “Latvijas Slidošanas asociācijas” prezidents

Lai iepazītos ar pilsētas sporta infrastruktūru un izskatītu iespējas sadarbībai ar vietējām sporta iestādēm, 27. jūnijā Rēzekni apmeklēja biedrības “Latvijas Slidošanas asociācija” prezidents Uldis Šauers.
Vizītes laikā U. Šauers tikās ar SIA “Olimpiskais centrs Rēzekne” valdes locekli Jekaterinu Meirāni un Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības Sporta pārvaldes vadītāju Alekseju Grehovu. Viņš detalizēti iepazinās ar Olimpiskā centra sporta infrastruktūru, treniņu procesa organizāciju un bērnu iesaistīšanu daiļslidošanā.
Jaunievēlētā biedrības “Latvijas Slidošanas asociācija” valde aktīvi strādā pie tā, lai mūsu valstī arvien vairāk bērnu pievērstos daiļslidošanai, tāpēc Rēzeknes pašvaldības pieredze, mācot slidošanas prasmes pilsētas skolu 3. klašu bērniem, U. Šaueram šķita ļoti vērtīga un interesanta. U. Šauers pauda vēlmi attīstīt sadarbību šajā programmā.
Tikšanās laikā tika apspriesta arī iespēja rīkot sacensības Rēzeknes Olimpiskajā centrā un organizēt sporta nometnes. Ir ieplānoti turpmākie soļi, lai attīstītu šīs ieceres un stiprinātu savstarpējo sadarbību.
Šī bija pirmā Ulda Šauera vizīte Rēzeknes Olimpiskajā centrā, un redzētais viņu pozitīvi pārsteidza. “Es pat nevaru nosaukt līdzīgu sporta kompleksu Latvijā, kur vienā vietā būtu apvienots stadions, peldbaseins, daudzfunkcionāla sporta zāle, ledus halle un viesnīca. Tas ir ļoti liels ieguvums ne tikai pilsētai, bet arī visam reģionam. Bērniem ir iespēja iesaistīties veselīgā dzīvesveidā, bet sportistiem – iespēja trenēties,” asociācijas prezidents dalījās savos pirmajos iespaidos.