Pasniegti pašvaldības Pateicības raksti par izciliem sasniegumiem sportā

19. janvārī Ludzas kultūras namā pulcējās tie Ludzas novada iedzīvotāji, kuri pērn guva sasniegumus mākslā, sportā, dejā un dziesmā, popularizējot savu novadu Latvijas un pasaules mērogā. Iepriekšējā numurā informējām par mūsu izcilībām mākslā un mūzikā.
Savukārt par panākumiem sportā Pateicības rakstus un naudas balvas saņēma Ludzas novada Sporta skolas un Ludzas pilsētas 2. vidusskolas Džudo pulciņa audzēkņi un treneri, kā arī pieaugušo un veterānu sportisti un treneri.
Apkopojot gada rezultātus, varam lepoties ar Ludzas novada Sporta skolas sportistu panākumiem Baltijas handbola čempionātā 2006.–2007. gadā dzimušajiem zēniem, Starptautiskajā handbola Tallinn Cup-2023 turnīrā, Latvijas handbola čempionātos 2004., 2006., 2007., 2008., 2009., 2010. un 2011. gadā dzimušo zēnu un meiteņu komandām. Tostarp ir gūti arī izcili panākumi Latvijas Futbola federācijas Ziemeļaustrumu reģiona čempionātā, Latvijas Futbola federācijas rīkotajā Latvijas čempionātā un Valkas/ Valgas starptautiskajā futbola kausā. Priecājamies par svarcēlāju sasniegumiem Latvijas čempionātā svarcelšanā jauniešiem un pieaugušajiem. Vieglatlēti uzrādīja lielisku sniegumu Latvijas čempionātā soļošanā, Latvijas vieglatlētikas čempionātos U-18, U-16 un U-20 vecuma grupās. Lepojamies ar Ludzas pilsētas 2. vidusskolas Džudo pulciņa censoņiem, kuri guva godalgotas vietas Valsts mēroga Džudo sacensībās, XX Starptautiskais Alūksnes Džudo turnīrā, Latvijas Republikas atklātajās Džudo meistarsacīkstēs U-16 vecuma grupā, Latvijas atklātajās meistarsacīkstēs jauniešiem un jaunietēm Sambo U-15.

Ludzas novada Sporta skolas treneru kolektīvam ir ar ko lepoties


Antras Barkānes foto