Galvenā Ziemassvētku rota – Betlēme un eglīte – priecē mazus un lielus

“Vietējā Latgales Avīze” šajā Ziemassvētku un Jaungada gaidīšanas un svinēšanas cēlienā virtuāli un klātienē apceļoja Latgales dievnamus un laukumus, lai palūkotu šo svētku rotu – Betlēmes un galvenās egles. Jāuzsver, ka interneta ziņu portālā www.tvnet.lv lasītāju aptaujā (pavisam piedalījās vairāk nekā 40 000 šī portāla apmeklētāju) par Latvijas pilsētu skaistākajām eglēm – Daugavpils lielā egle šogad ierindojās otrajā vietā, bet pirmajā vietā ierindota Liepājas Ziemassvētku egle, savukārt trešā vieta piešķirta Rīgas galvenajai svētku eglei.
Paldies visiem čaklajiem darba rūķiem, kuri uzbūra svētku gaišo un priecīgo noskaņu Latgales dievnamos un laukumos! Lai svinam svētkus no sirds arī Jaunajā gadā!
 

Egitas Terēzes Jonānes teksts, foto: Gunārs Vilcāns, Aivars Kursītis, Viktors Agurjanovs, Evelīna Visocka, Santa Karpoviča, Ginta Kraukle, Edīte Čepule, Guntars Skutels, Rinalds Broks, Juris Roga, Vitālijs Filipenoks, Ritvars Pujats, Sandis Ločmelis, Līksnas katoļu draudze, Ludzas novada pašvaldība, Ludzas katoļu draudze, Daugavpils Svētās Dievmātes Marijas katoļu draudze, E. T. Jonāne