Preiliešiem un līvāniešiem pasniegtas jaunatnes balvas

7. decembrī Preiļu novada biedrība “Creative Minds for Culture” un pašvaldība saņēma konkursa “Labākais darbā ar jaunatni 2023” nominācijas “Straujākais lēciens” balvu, tāpat minētā biedrība par projektu “Jauniešu līdzdalības platforma” novērtēta ar veiksmīgākā projekta balvu. Savukārt Līvānu novada pašvaldības Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvas centra “Kvartāls” jaunatnes lietu speciāliste Lāsma Kursīte-Kozule sumināta ar balvu nominācijā “Labākais starts”. Turklāt pati centra “Kvartāls” saime apbalvota ar nominācijas “Jauniešiem draudzīga vide” balvu. 
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras vietnē www.jaunatnegov.lv teikts, ka preilieši godināti par sekmīgu darbu ar jauniešiem pēdējos divos gados, bet līvānieši – par gūtajiem panākumiem un iekļaujošu, drošu un draudzīgu vidi.
Viena no Preiļu novada jauniešu apvienotājām un iesaistītājām aktivitātēs un projektos, jaunatnes lietu speciāliste Sintija Ančeva raksta Facebook (internetā): “Prieks par novērtēto darbu Labākais darbā ar jaunatni 2023! Šie pēdējie divi darba gadi, kuri tika vērtēti nominācijā, bija tikpat ilgi un smagi kā mana garā nakts, rakstot pieteikumu par Preiļu novada pašvaldība darbu ar jaunatni Preiļu novadā – padarīts tiešām daudz, sasniegts daudz!” Sveicam laureātus!

Preiļu novadā jauniešus apvieno Sintija Ančeva (no kreisās) un Ilona Indriksone ar kolēģiem

Līvānu novadā jauniešus apvieno Marija Kostočko (centrā) ar kolēģiem