Komanda “Kalupe” uzvarēja pilsētas čempionātā basketbolā

Ir noslēdzies Daugavpils atklātais čempionāts basketbolā. 6. un 7. decembrī tika aizvadītas čempionāta izšķirošās spēles par medaļām.
6. decembrī notika spēle par 3. vietu, kurā tikās komanda “Augšdaugavas veči” pret SIA “Kadaki”. Esot vadībā visu četru periodu garumā, “Augšdaugavas veči” guva uzvaru pār pretiniekiem ar rezultātu 91:70. Par komandas “Augšdaugavas veči” labāko spēlētāju atzīts Eriks Kreipāns, savukārt komandā SIA “Kadaki” – Zintis Saulītis.
Finālā par čempiona titulu cīnījās komanda “Kalupe” pret “Daugavpils/Krāslava U19”. Vērts atzīmēt, ka dažos momentos komanda “Kalupe” zaudēja pretiniekiem 10–15 punktus. Spēles pēdējās piecās minūtēs Kalupes komandai rezultāts arī nebija daudzsološs, jo vadībā bija pretinieki. Tomēr, tiecoties pretī uzvarai, topošajiem čempioniem izdevās gūt punktu pārsvaru un spēli noslēgt ar rezultātu 80:71.
Par komandas “Daugavpils/Krāslava U19” labāko spēlētāju tika atzīts Artis Gļauda, bet “Kalupes” komandā par labāko kļuva Mārtiņš Kļavinskis. Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju tika atzīts Egils Kokins (“Kalupe”).
Daugavpils atklātajā čempionātā basketbolā piedalījās sešas komandas. Par komandas “Pilskalne” labāko spēlētāju tika atzīts Gints Bērziņš, savukārt komandā “Daugavpils/Krāslava U17” – Gļebs Sokolovs, lasām tīmekļvietnē www.daugavpils.lv

Margaritas Vigules foto