Piedalies fotokonkursā “Drava ziemā”!

Latvijas Biškopības biedrība aicina piedalīties fotokonkursā “Drava ziemā”. Atskatoties uz pagājušo fotokonkursu un lielo atsaucību, šī gada konkursā ikviens var piedalīties ar fotogrāfijām, kurās fiksēta bišu drava ziemā līdz pašām februāra beigām.

Viens dalībnieks drīkst iesūtīt līdz piecām dažādām fotogrāfijām. Gan krāsainas, gan melnbaltas fotogrāfijas var uzņemt ar fotokameru vai telefona kameru, taču tām jābūt tehniski kvalitatīvām, kas jpeg formātā līdz 2023. gada 28. februārim jāsūta uz e-pasta adresi strops@strops.lv, ar norādi “Drava ziemā”. Pieteikumam jāpievieno arī fotogrāfijas/-u autora vārds, uzvārds, tālruņa numurs un fotogrāfijas nosaukums.

Fotokonkursam iesniegtos darbus vērtēs un laureātus noteiks konkursa žūrija. Konkursa darbos vērtēs gan fotogrāfiju māksliniecisko oriģinalitāti, gan tehniskā izpildījuma kvalitāti un fotogrāfa individuālo redzējumu. Savukārt skatītāju simpātijas balvu noskaidros, balsojot Latvijas Biškopības biedrības Facebook lapā pēc 28. februāra. Konkursa laureātiem balvas nodrošina Latvijas Biškopības biedrība un sponsori: SIA “Deiva”, ZS “Baļļas”, SIA “Nemiers plus”, SIA “Ziedkalnes stropi” un viesnīca “Hotel Janne”. Visi konkursam iesūtītie darbi būs publicēti Latvijas Biškopības biedrības mājaslapā strops.lv un sociālo tīklu profilos.