Lūgums palīdzēt!

Svētku priekšvakarā steidzami meklējam atbalstu aizbildnes Veltas ģimenei no Balvu puses, kurai uguns nelaimē gājusi bojā visa ģimenes iedzīve. Ģimenē aug divi sākumskolēni – Kasandra un Marģers, tādēļ nepieciešama operatīva palīdzība.

Ģimenei nepieciešams: meiteņu apģērbs un apavi (122 cm, 28. izmērs); zēnu apģērbs un apavi (128 cm, 32. izmērs); bērnu gultas; segas, spilveni, gultasveļa; mācību piederumi un kancelejas preces; mājsaimniecībā noderīgas preces.

Nozīmīgākās pašlaik, protams, ir drēbes, apavi un gultas lietas, taču Marģera prieku noteikti uzlabotu iespēja uzstāties svētku koncertos, kuriem viņš ilgi ir gatavojies, tāpēc puika ļoti priecātos par akordeonu ar 40 vai 60 basiem. Ja redzat iespēju palīdzēt Veltas ģimenei pārvarēt grūto brīdi, lūdzam sazināties ar sociālo darbinieci Santu Everti-Kašu pa tālruni 25681252 vai rakstīt uz e-pasta adresi info@sosbca.lv. Nepieciešamās lietas var nogādāt darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 arī uz Ģimeņu atbalsta centru AIRI Vecākiem: Valmierā, Ganību ielā 3; Rīgā, Senču ielā 4; Gulbenē, Rīgas ielā 47.