LATGALE: Absolventi satikās Līksnas pamatskolas salidojumā

 

20. jūlijā Līksnas pamatskolas sporta laukumā notika šīs skolas absolventu salidojums. Lai gan skola slēgta jau pirms vairākiem gadiem, tomēr līksnieši ar lielu sirsnību atceras, kā šajā skolā kāpa zināšanu kalnā un kā smēlās savu skolotāju sirds siltumu. Šovasar biedrības “Mūsu Līksnai” aktīvisti, čakli darbojoties un daudzu atbalstīti, pie skolas izveidoja svētku vietu un sasauca absolventus uz pirmo salidojumu brīvā dabā.
Biedrības “Mūsu Līksnai” aktīvisti savā Facebook lapā raksta: “Mēs tikāmies pie Līksnas pamatskolas vienoti un ar smaidu sejā. Kavējāmies atmiņās, runājām un laidāmies dejā. Patiess prieks bija satikt skolotājas, klasesbiedrus un kopā pasmieties par mūsu skolas laika blēņām.
Pamatskola stāv klusa, taču mēs bijām vairāk nekā simts cilvēki, kuri sabrauca no malu malām, lai piedalītos šajos tikšanās svētkos. Paldies par iespēju organizēt šos absolventu svētkus jāsaka daudziem. Tas ir kārtējais apliecinājums, ka kopā varam daudz!”
Skolotāja Marina Konovalova pēc svētkiem atzina: “Katram ir savs ceļš ejams, skrienams, lidojams... Bet mūs visus vieno atgriešanās skolas laika atmiņās. Līksnas pamatskolas sporta laukumā mēs satikāmies, priecājamies un svinējām kopā būšanu. Es no visas sirds gribu teikt paldies pasākuma organizatoriem, biedrībai “Mūsu Līksnai”. Jūs dāvājāt pozitīvu emociju jūru tik daudziem, kuriem Līksna un Līksnas pamatskola ir mīļa un tuva. Jūsu iedvesmojošā uzņēmība ir apbrīnojama, jo pasākuma organizēšanā jūs ieguldījāt milzīgu darbu. Lai jums arī turpmāk pietiek enerģijas un spēka darboties, lai mūsu Līksna kļūtu vēl skaistāka. Paldies pagasta vadītājai Ingūnai Novickai par atbalstu un sirsnību. Paldies visiem bijušajiem skolēniem, kuri ieradās uz pasākumu, par ziediem, par brīnišķīgi pavadīto laiku. Paldies kolēģiem, īpašs paldies skolotājai Bārbalai Marcinkēvičai, kurai vecums nebija šķērslis, lai ierastos uz pasākumu. Paldies visiem līksniešiem!”

 

 

Projektu “Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par sagatavoto saturu atbild laikraksts “Vietējā Latgales Avīze”.