KURZEME: Kuldīdznieki vedīs pastaigās

“Kuldīga – katram mums ir sava!” ar šādu moto šonedēļ notiekošajos Kuldīgas Vecpilsētas svētkos vairāki sabiedrībā pazīstami kuldīdznieki aicina pievienoties ekskursijām, kurās viņi atklās arī citiem sev tuvas un mīļas pilsētas vietas un piedāvās ikvienam iepazīt pilsētu no jauna.
Svētku rīkotāji informē, ka ekskursijas notiks 26. un 27. jūlijā un tās vadīs uzņēmējs un mūziķis Artis Rozītis, mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics, Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astaševska, arhitektūras doktore un UNESCO vietas pārvaldniece Jana Jākobsone, biedrības “4D – Darbs. Dienests. Drošība. Demokrātija” valdes priekšsēdētāja un atvaļināta pulkvežleitnante Inga Spēkaine, Demokrātijas festivāla organizators un Latvijas Universitātes vadošais pētnieks Ģirts Jankovskis un Kuldīgas novada Sporta skolas direktors Agris Kimbors. Visas ekskursijas ir bez maksas, bet tām vēlams iepriekš pieteikties, aizpildot anketu, kas atrodama pašvaldības tīmekļa vietnē.
 

 

Projektu “Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par sagatavoto saturu atbild SIA “Kurzemes Vārds”.