VIDZEME: Smiltenē atklāj telpu Jauniešu depiņš

 

Smiltenē, Baznīcas laukumā 12, ēkā, kur agrāk atradās ugunsdzēsēju depo, savas durvis atvēris jauniešu centrs Jauniešu depiņš. Tajā jaunieši aicināti pulcēties, pavadīt laiku, radīt idejas un iesaistīties dažādās aktivitātēs.
Apmeklētājiem pieejamas divas telpas, ko pašu spēkiem labiekārtojusi jaunizveidotā Smiltenes novada Jauniešu dome. Jāņem vērā, ka šīs telpas ir uz periodu līdz apkures sezonas sākšanai. – Man ir patiešām liels prieks, ka mums ir aktīvi jaunieši, kuri gatavi iesaistīties un veidot vidi ap sevi. Novēlu jums veiksmīgi turpināt iesākto un lai šajās telpās izdodas iedvest māju sajūtu, kurā ikviens jūtas gaidīts! – sacīja Smiltenes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Edgars Avotiņš. Jaunatnes darbiniece Laine Vilciņa ir pārliecināta, ka depiņš kļūs par iecienītu tikšanās vietu vietējiem jauniešiem, piedāvājot viņiem iespēju lietderīgi un aizraujoši pavadīt brīvo laiku un veidot savas iniciatīvas. Smilteniešiem būs vieta, kur uzzināt par visiem gaidāmajiem pasākumiem un iespējām, ko tie var izmantot, lai vēl pilnvērtīgāk pavadītu brīvo laiku. Šī būs arī tikšanās vieta Smiltenes novada Jauniešu domei, kur ģenerēt idejas, lai pārstāvētu novada jauniešu intereses vēl spēcīgāk.
Smiltenes novada jaunieši ir pateicīgi pašvaldībai par telpu piešķiršanu un SIA Lauku apgāds un meliorācija valdes priekšsēdētājam Andim Skrapcim par palīdzību šo telpu atjaunošanā. Jauniešu aktivitātēm var sekot līdzi viņu kontā vietnē Facebook.com. 

 

Projektu ”Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par sagatavoto saturu atbild laikraksts ”Auseklis”.