VIDZEME: Virši investē 2,2 miljonus eiro jaunā uzpildes stacijā Siguldā

Siguldā atklāta jaunākā energoresursu tirgotāja un ērtas iepirkšanās veikalu tīkla Virši pilna servisa degvielas uzpildes stacija (DUS). Tās būvniecībā uzņēmums investēja 2,2 miljonus eiro, labiekārtojot 10 000 kvadrātmetru plašu teritoriju Vidzemes šosejas malā.
Atvēršanas svētkos uzņēmēju sveica Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Linards Kumskis. Vietvara novērtē katra uzņēmēja ieguldījumu infrastruktūras sakārtošanā un jaunu darbavietu radīšanā novadā. Šīs DUS atvēršana radījusi deviņas jaunas darbavietas. Aizvien norit teritorijas labiekārtošana, lai piekļūšanu stacijai padarītu vēl pieejamāku un lietotājiem ērtāku. Siguldas novadā pavisam ir četras Virši DUS.
Šī ir jau trešā jaunā tirdzniecības vieta, ko atklājam šogad. Ceram, ka ērta piebraukšana no autoceļa, plaša atpūtas zona apmeklētājiem un pilns pakalpojumu klāsts padarīs šo staciju par autobraucēju iecienītu pieturvietu, kas nodrošina mūsu klientiem visu nepieciešamo ikdienā un atpūtas brīžos. Vēlamies izteikt pateicību visiem, kas atbalstīja un palīdzēja projekta īstenošanas gaitā, tai skaitā Siguldas novada pašvaldībai, - saka Jānis Vība, Viršu valdes priekšsēdētājs.

 

Projektu ”Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par sagatavoto saturu atbild laikraksts ”Auseklis”.