ZEMGALE: Pašvaldības grantu programmai pieteikušies 32 uzņēmumi

Noslēgusies Jelgavas uzņēmēju pieteikšanās pašvaldības grantu programmai “Atbalsts komersantiem un saimnieciskās darbības veicējiem” – kopumā šogad saņemti 32 pieteikumi. Pašlaik uzsākta uzņēmēju pieteikumu vērtēšana, informē Jelgavas pilsētas pašvaldība.
Pašvaldības atbalsta programma dod iespēju uzņēmējiem saņemt līdz pat 10 000 eiro finansiālu atbalstu no pašvaldības sava projekta realizācijai. Atbalsta programmas nolikums paredz, ka pieteikties grantam varēja komersanti un saimnieciskās darbības veicēji, kuri reģistrēti Komercreģistrā vai Valsts ieņēmumu dienestā un veic saimniecisko darbību Jelgavas valstspilsētā, kuriem uz pieteikuma iesniegšanas un vērtēšanas brīdi nav nodokļu parādu, tostarp nekustamā īpašuma nodokļa maksājumu kavējumu. Programmā nevarēja startēt tie uzņēmumi, kuri saņēmuši grantu divus iepriekšējos kalendāros gadus.

 

Projektu ”Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par sagatavoto saturu atbild laikraksts “Zemgales Ziņas”.