KURZEME: Engurē notiks kravas auto vadītāju saiets

Latvijas kravas auto vadītāji šajā nedēļas nogalē pulcēsies Engurē, lai piedalītos jau otrajā ikgadējā Kravas auto saietā, informē biedrības "Latvijas kravas auto vadītāju klubs" pārstāvis Kārlis Vezis.
"Dalībai pasākumā esam saņēmuši vairāk nekā 115 pieteikumus, taču teritoriālās ierobežotības dēļ šogad pasākumā uzņemsim 80 dalībniekus. Vairums no vadītājiem ir no Latvijas, taču aptuveni 10 kravas automašīnas būs no Baltijas kaimiņvalstīm, kā arī dažas no Slovākijas un Zviedrijas. Šogad, kad Kravas auto saietā piedalīsies teju četras reizes vairāk dalībnieku nekā 2023. gadā, kad piedalījās 22 dalībnieki, varam droši teikt, ka šāds pasākums ir ne tikai vēlams, bet arī nepieciešams, lai veicinātu Latvijas kravas auto vadītāju kopienas izaugsmi un saliedētību," komentē biedrības "Latvijas kravas auto vadītāju klubs" valdes priekšsēdētājs Uldis Grīnvalds. 
Dalībniekiem sarīkojuma laikā ir iespēja ne tikai satikties ar savas nozares speciālistiem un atpūsties, bet arī piedalīties īpašā kravas auto parādē cauri Engures ielām, kas savu kulmināciju sasniegs vietējā stadionā. Tur kravas auto vadītāji demonstrēs savus spēkratus un piedalīsies dažādās aktivitātēs.

 

Projektu “Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par sagatavoto saturu atbild SIA “Kurzemes Vārds”.