LATGALE: Aglonas sociālā aprūpes centra klienti godalgoti minifutbola turnīrā “Seni Cup”

 

Preiļu novada Sociālā aprūpes centra “Aglona” komanda astoņu cilvēku sastāvā sacentās Latvijas minifutbola turnīrā “Seni Cup” cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.
Šī centra sociālā darbiniece Linda Skudra pastāstīja “Vietējai Latgales Avīzei”, ka aglonieši godalgoti ar medaļām un kausu nominācijā “Radošākā karoga mākslinieki”. 
Turnīrā bija jāveic pieci video uzdevumi par bumbas piespēlēm (sitiens pa vārtiem pa gaisu, sitiens “Bumba starp kājām” u. c.) un viens radošs video uzdevums par komandas karogu. 
“Mēs piedalāmies šajā turnīrā piecus gadus, un tā ir mūsu pirmā uzvara. Balvas motivē mūs būt aktīviem arī turpmāk. Paldies visiem dalībniekiem un kolēģiem par šo uzvaru,” teica Linda. 
Jāpiebilst, ka  šajā turnīrā Latgali veiksmīgi pārstāvēja arī Valsts sociālās aprūpes centra filiāles “Kalkūni” komanda (Augšdaugavas novads), izcīnot kopvērtējumā otro vietu savā grupā. Turklāt šīs komandas pārstāvim Romanam Gutsalt piešķirta labākā spēlētāja balva.

 

Projektu “Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par sagatavoto saturu atbild laikraksts “Vietējā Latgales Avīze”.