LATGALE: Latgalē godina labākos vidusskolu absolventus

Latgales plānošanas reģions (LPR) jau tradicionāli izsaka atzinību izcilākajiem un aktīvākajiem vidusskolu absolventiem Latgalē, pasniedzot Pateicības rakstus. Šogad starp visām Latgales pašvaldībām noskaidroti 55 absolventi, kuri pelnījuši saņemt Pateicības rakstus no LPR.
"Šie jaunieši ir ne tikai savu skolu lepnums, bet arī Latgales nākotne. Viņu sasniegumi un centība ir būtiski mūsu reģiona attīstībai un labklājībai. Ar viņu palīdzību mūsu reģions turpinās augt un attīstīties, veidojot labāku dzīves vidi visiem iedzīvotājiem," uzsver Latgales plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs.
Pateicības rakstus saņēma Daugavpils valstspilsētas Centra vidusskolas absolvente – Viktorija Avdejenko, Draudzīgā aicinājuma vidusskolas absolvents – Aleksandrs Ziļs, Iespēju vidusskolas absolventi – Ņikita Trošičevs un Daniels Haritonovs, Tehnoloģiju vidusskolas–liceja absolventi – Adrians Formanickis un Aleksandrs Varakuta, Valsts ģimnāzijas absolventes – Marta Kucina un Elīza Repkova, Daugavpils Valstspilsētas vidusskolas absolventi – Daniels Volkovs un Nikita Voroņins, Zinātņu vidusskolas absolventi – Artjoms Arefjevs un Anastasija Fadejeva, kā arī J. Pilsudska Daugavpils Valsts poļu ģimnāzijas absolvente – Violeta Golovane.
Absolventi no Rēzeknes valstspilsētas 1. ģimnāzijas – Unda Streļča, Adrians Kupcovs un Amanda Leščinska, Rēzeknes Valsts poļu ģimnāzijas – Estere Lempa, Rēzeknes 2. vidusskolas – Iļja Čaplinskis.
Absolventi no Augšdaugavas novada Špoģu vidusskolas – Madara Suveizda, Salienas vidusskolas – Viktorija Jurševiča, Sventes vidusskolas – Vitālijs Sargsjans, Ilūkstes Raiņa vidusskolas – Jūlija Ivanova, Augšdaugavas novada Zemgales vidusskolas – Jeļena Goršentova.
Absolventi no Rēzeknes novada Maltas vidusskolas – Daniels Zeile un Milla Ketija Seņkova, Nautrēnu vidusskolas – Valters Duplinskis, Dricānu vidusskolas – Elgars Razgalis un Emīls Kapacis.
Absolventi no Krāslavas novada Dagdas vidusskolas – Kitija Jermolajeva un Lauris Kokars, Krāslavas ģimnāzijas – Adriāna Šuminska un Anastasija Petunova, Krāslavas Varavīksnes vidusskolas – Daniēls Pavlovičs un Karīna Čursina.
Absolventi no Ludzas novada Ludzas pilsētas vidusskolas – Kamila Makarova un Ņikita Prikuļs, Ciblas vidusskolas – Inta Seimuškina, Kārsavas vidusskolas – Edgars Laganovskis-Vesers, Zilupes vidusskolas – Jana Merkulova, LBTU Malnavas koledžas – Oto Rūdolfs Jansons.
Absolventi no Balvu novada Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas – Sintija Reveliņa, Rugāju vidusskolas – Elvita Rizena un Sintija Vīksniņa, Balvu Valsts ģimnāzijas – Krista Arule, Rekavas vidusskolas – Amanda Buklovska, Viļakas vidusskolas – Viktorija Zeļenovska.
Absolventi no Līvānu novada Līvānu 1. vidusskolas – Evelīna Žanete Švirkste un Aleksandrs Mitins, Rudzātu vidusskolas – Raivis Domulāns un Ieva Surgunte.
No Preiļu novada Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijas – Laine Līga Elste un Elizabete Marija Some, Aglonas vidusskolas – Ieva Valaine, Preiļu 2. vidusskolas – Nikita Galkins, Riebiņu vidusskolas – Lāsma Jurkāne.

 

 

Projektu “Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par sagatavoto saturu atbild laikraksts “Vietējā Latgales Avīze”.