Ludzas novadā darbu sākušas apvienību pārvaldes

Ludzas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Dukaļska informē, ka 27. martā pašvaldības domes sēdē amatā iecelti Ludzas novada pašvaldības iestāžu – Salnavas un Mežvidu pagastu apvienības pārvaldes, Zilupes pilsētas un Zaļesjes pagasta apvienības pārvaldes, Blontu, Ciblas, Līdumnieku, Pušmucovas un Zvirgzdenes pagastu apvienības pārvaldes, Malnavas, Goliševas un Mērdzenes pagastu apvienības pārvaldes, Pildas, Ņukšu un Pureņu pagastu apvienības pārvaldes, Istras, Rundēnu un Pasienes pagastu apvienības pārvaldes, Briģu, Nirzas un Lauderu pagastu apvienības pārvaldes, kā arī Isnaudas un Cirmas pagastu apvienības pārvaldes – vadītāji, kuri amata pienākumus sāka pildīt 2024. gada 1. aprīlī.
Līdzšinējo 22 pagastu pārvalžu vietā no 1. aprīļa darbojas deviņas iestādes – apvienības pārvaldes.
Ludzas novada pašvaldības iestādi Salnavas un Mežvidu pagastu apvienības pārvalde vada Anna Gabrāne, Zilupes pilsētas un Zaļesjes pagasta apvienības pārvaldi – Vitālijs Vaļdens, Blontu, Ciblas, Līdumnieku, Pušmucovas un Zvirgzdenes pagastu apvienības pārvaldi – Miervaldis Trukšāns, Malnavas, Goliševas un Mērdzenes pagastu apvienības pārvaldi – Irēna Kaupuže, Pildas, Ņukšu un Pureņu pagastu apvienības pārvaldi – Jānis Koļčs, Istras, Rundēnu un Pasienes pagastu apvienības pārvaldi – Aleksandrs Sovāns, Briģu, Nirzas un Lauderu pagastu apvienības pārvaldi – Andris Valeinis, bet Isnaudas un Cirmas pagastu apvienības pārvaldi – Aija Lazovska.
22. martā, Ludzas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs pasniedza pašvaldības Pateicības rakstus par ilggadēju darbu pašvaldībā un nozīmīgu ieguldījumu Ludzas novada un iedzīvotāju labā tiem pagastu pārvaldniekiem, kas turpmāk neturpinās darba tiesiskās attiecības iestādes vadītāja amatā.

Pārvalžu vadītāji savus pienākumus sāka pildīt 1. aprīlī 

Janas Dukaļskas foto