90 gadu jubilejā – spēka un veselības vēlējumi

Rudens vienmēr atnāk ar dāsnumu, krāšņumu, ar vasaras darba rezultātu. Tikpat ražīgs bijis preilietes Jevdokijas Nikolajevas mūžs – septembrī radu un draugu pulkā nosvinēta 90 gadu jubileja. 
Pats galvenais viņas dzīvē – saglabāt tās vērtības, kuras iedveš pozitīvismu, strādīgumu, sirsnīgu attieksmi pret apkārtējiem, godīgumu. 34 darba gadi atdoti kādreizējai Preiļu linu fabrikai. Darbs nav bijis no vieglajiem, taču citas vieglākas iespējas nav meklējusi. Darba mīlestība pamanīta un novērtēta. Par to liecina medaļas, daudzie Goda raksti. 
Jevdokijas kundze, rādot dzīves piemēru, izaudzinājusi dēlu un meitu. Tagad varot lepoties ar četriem mazbērniem un deviņiem mazmazbērniem. Patīkami, ka tiek apveltīta ar uzmanību, atbalstu. Visus šos gadu tas viņu stiprinājis, palīdzējis pārvarēt slimības un citas likstas. Morāli jubilāri stiprina tas, ka visi viņas mīļie ir iesaistījušie valsts darbos, viņiem uzticēti lieli un svarīgi pienākumi.
Jevdokijas kundze sirsnīgi pateicas par Preiļu pašvaldības Pagodinājuma rakstu, kuru pasniedza Preiļu novada Pensionāru biedrības valdes priekšsēdētāja Marija Briška, un iedvesmojošiem vārdiem, ilga mūža, spēka un veselības vēlējumiem. Jubilāre piekrīt, ka spēka vārdi vajadzīgi, jo pati vēl sevi aprūpē, gatavo ēdienu, ir moža un ņipra, sirsnīga un saprotoša. 
Attēlā - jubilāre Jevdokija Nikolajeva un Preiļu novada Pensionāru biedrības valdes priekšsēdētāja Marija Briška.

Preiļu novada Pensionāru biedrības valde