Kārsavā darbību uzsāk mārketinga un komunikācijas studija “Sistering”

SIA “Sistering” ir jauna radošā studija Latgalē, kuru ir dibinājušas māsas Marta Vorkale un Katrīna Ločmele (attēlā). Uzņēmuma mērķis ir attīstīt mārketinga un komunikācijas pakalpojumu piedāvājumu vietējā tirgū, tādējādi stiprinot Latgales novadu uzņēmumu vizuālo identitāti un konkurētspēju.
Mūsdienās ikviena produkta vai pakalpojuma veiksmīga pārdošana ir balstīta uz kvalitatīvu produkta vizuālo izskatu, stāstu, komunikāciju un uzņēmuma tēlu kopumā. SIA “Sistering” radošā studija sniedz pamata komunikācijas, grafiskā dizaina un mārketinga pakalpojumus.  
Par studijas tapšanas ideju stāsta Marta: “Lai arī Latvijā kopumā mārketinga nozare ir spēcīga un stabila, tomēr, veicot tirgus izpēti, secinājām, ka sociālo mediju mārketinga un komunikācijas pakalpojumu sniedzēju piedāvājums Latgalē ir vāji attīstīts. Bieži vien organizācijām trūkst laika resursu vai kompetences reklāmas un komunikācijas nodrošināšanai. Uzņēmējiem ir jākoncentrējas un jādomā par produktu vai pakalpojumu, ļaujot mārketinga profesionāļiem sekot līdzi tendencēm un aktualitātēm." 
Uzņēmuma mērķauditorija ir mazi un vidēji uzņēmumi, zemnieku saimniecības, mājražotāji, un privātpersonas. Veiksmīga sadarbība jau ir izveidojusies ar uzņēmumiem “CNC Meistars”, “K-art”, “CAP i cap”, ZS “Zelta sala”, ZS “Riekstiņi”, sporta klubu “SK Kuorsova”, Latvijas lauku konsultācijas un izglītības centru, kā arī veiksmīgi realizēti dažādi maketēšanas darbi, piemēram, ielūgumi kāzām, dzimšanas dienām u.c.
SIA “Sistering” piedāvā zīmolu vadlīniju un grafiskā dizaina izstrādi, satura mārketinga un sociālo mediju menedžmentu, ikdienas reklāmas materiālu izstrādi, kā arī pasākumu plānošanu.
Sīkāk ar pieejamajiem pakalpojumiem var iepazīties mājaslapā www.sistering.lv un sociālajos medijos Facebook un Instagram.