SIA “Safīra L” kļūst par Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kamera biedru

29. septembrī norisinājās Latgales biznesa forums “Ekonomiskā drošība, ilgtspējīga attīstība Austrumu pierobežā", ko organizēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar BDO Latvia, Rēzeknes novada pašvaldību un Latgales speciālo ekonomisko zonu.
Biznesa forumā tika runāts par uzņēmējdarbības attīstību Latgalē un iedzīvotāju dzīves vides kvalitātes uzlabošanu pierobežā. Diskusijā eksperti diskutēja par investīciju piesaisti Latgales reģionam, nodokļu atvieglojumiem, kā arī par SEZ nodokļu atvieglojumu paplašināšanu. Diskusijas dalībnieki arī norādīja, ka viens no galvenajiem faktoriem, lai reģionā piesaistītu darbaspēku, ir konkurētspējīgs atalgojums un infrastruktūra.
Foruma izskaņā Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvji pasniedza biedra apliecību trīs jaunajiem biedriem no Latgales reģiona, starp tiem ir arī Rēzeknes novada uzņēmēja Lienīte Litavniece ar savu uzņēmumu SIA “Safīra L” (attēlā), informē Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Jūlija Jurāne.