Līvānu katoļu draudze rīkoja labdarības koncertu

17. septembrī izskanēja Līvānu katoļu draudzes labdarības koncerts “Es nevaru neiemīlēties”.
Šīs draudzes pārstāve Ginta Kraukle raksta Facebook lapā (internetā), ka ar Līvānu draudzes prāvesta Jāņa Smirnova atbalstu tapis vēl viens šīs draudzes ērģelnieces Ritas Semeiko izlolots muzikāls notikums.
Pasākumā, kuru vadīja novadnieks Oskars Bērziņš, muzicēja instrumentālais trio “Madaļa” – Rita Semeiko (klavieres), Inga Zeile (vijole) un Tatjana Saratova (akordeons), kā arī Līksnas katoļu draudzes trio Sintija Giptere, Liene Kapača un Mārtiņš Bitenieks, duets Līga un Ivars Āboltiņi (ģitāra, vokāls), kā arī Krista Kristiāna Ērgle (flauta), Elizabete Semeiko (vokāls), Ieva Vizma Romanovska (saksofons) un Elza Pfafrode (vijole).
Ginta Kraukle uzsvēra: “Man šķiet, ka ikviens klausītājs aizgāja mājās ar siltu un gaišu sirdi, skaistā skanējuma iedvesmots un Svētā Gara samīļots! Klausītājiem bija iespēja atbalstīt mūsu Līvānu draudzes ērģeļu remontu ar savu artavu.
Paldies Silvijai Ludei, Astrīdai Valterei, Mārai Nešporei un priesterim Jānim par rūpēm draudzes mājā pēc koncerta, ko sajuta visi mākslinieki, un Inesei Valainei par vienmēr skaisto baznīciņu, kā arī visiem, kas ar savu mīlestību kuplina Līvānu draudzes dzīvi ikdienā! Pateicība Ritai par šo skaisto notikumu! Lai labais vairo labo katru dienu, jo mums katru gadu tiek dotas 365 iespējas!”

Muzicē instrumentālais trio “Madaļa” – Rita Semeiko (no kreisās), Inga Zeile un Tatjana Saratova


Egitas Terēzes Jonānes teksts, Gintas Kraukles foto