Ludzas novadā mācību gada noslēgumā sveic olimpiāžu uzvarētājus un viņu skolotājus

Ik gadu, mācību gadam noslēdzoties, Ludzas novada pašvaldība sveic valsts mācību priekšmetu olimpiāžu un skolēnu zinātnisko pētniecības darbu konferences uzvarētājus, dalībniekus un pedagogus. Šogad Ludzas novada pašvaldības Pateicības rakstus saņēma 10 skolēni un astoņi pedagogi.
Ludzas pilsētas vidusskolā Pateicības rakstu saņēma:
12. klases skolniece Sanda Augustova – Par uzcītīgu mācību darbu un dalību ekonomikas valsts 24. olimpiādē;
9. klases skolnieks Einārs Kozačkovs – Par uzcītīgu mācību darbu un dalību matemātikas valsts 73. olimpiādē;
11. klases skolniece Kristiāna Ziediņa – Par uzcītīgu mācību darbu un dalību latviešu valodas un literatūras valsts 49. olimpiādē;
9. klases skolniece Marta Batņa – Par uzcītīgu mācību darbu un dalību latviešu valodas un literatūras valsts 49. olimpiādē.
Par skolēnu intereses veicināšanu un atbalstu dalībai valsts olimpiādēs Ludzas novada pašvaldības Pateicības rakstu saņēma Ludzas pilsētas vidusskolas skolotājas Inese Gorbunova, Ilmāra Kricka un Dagmāra Boicova.
Pateicības rakstu saņēma Ludzas 2. vidusskolas audzēkņi:
11. klases skolniece Viola Ivanova – Par uzcītīgu mācību darbu un dalību bioloģijas 9.–12. kl. valsts 45. olimpiādē;
10. klases skolniece Jeļizaveta Ivanovska – Par uzcītīgu mācību darbu un dalību matemātikas valsts 73. olimpiādē. Pateicības rakstu saņēma skolotājas Jeļena Joničonoka un Lilija Fiļimonova.
Kārsavas vidusskolā Pateicības rakstu saņēma:
12. klases skolniece Samanta Daugule – Par uzcītīgu mācību darbu un dalību angļu valodas valsts 52. olimpiādē;
9. klases skolnieks Mārtiņš Niks Jurāns – Par uzcītīgu mācību darbu un dalību ģeogrāfijas valsts 40. olimpiādē;
12. klases skolnieks Jānis Burmeistars – Par uzcītīgu mācību un pētniecisko darbu un panākumiem (III pakāpe) Latvijas 47. skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferencē Latgales reģionā;
11. klases skolniece Adriāna Papenoka – Par uzcītīgu mācību un pētniecisko darbu un panākumiem (III pakāpe) Latvijas 47. skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferencē Latgales reģionā. Par skolēnu intereses veicināšanu, atbalstu dalībai valsts olimpiādēs un Latvijas 47. skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferencē Latgales reģionā Ludzas novada pašvaldības Pateicības rakstu saņēma Kārsavas vidusskolas skolotājas Solvita Ločmele, Valentīna Tuče un Vija Zelča.

Ludzas pilsētas vidusskolas audzēkņus un viņu pedagogus sveic Ludzas novada domes priekšsēdētājs Edgars Mekšs


Ritas Bogomolas foto