Uzņēmuma “Latgales piens” veikalā var “nogaršot” Daugavpili

No 1. jūnija uzņēmuma “Latgales piens” veikalā “Daugavpils garša” var iegādāties arī citu Daugavpils uzņēmumu produkciju. 
Daugavpils domes Pilsētas saimniecības un attīstības komisijas priekšsēdētājs Igors Aleksejevs raksta savā Facebook kontā internetā, ka ideja apvienot visus Daugavpils pārtikas ražotājus zem viena jumta pieder SIA “Latgales piens” vadītājam Valērijam Haritonovam. “Par saviem plāniem izveidot "Latgales gastronomijas centru" Valērijs man pastāstīja pirms pāris mēnešiem, kad viesojos viņa uzņēmumā. Jau tad man šī patriotiskā ideja ļoti patika, jo mums tiešām ir, ar ko lepoties,” uzsver I. Aleksejevs.
Veikals piedāvā iecienītākos vietējo ražotāju piena, zivju, gaļas un konditorejas izstrādājumus par cenu "no ražotājiem", kas ir viena no zemākajām Daugavpilī. 
“Apsveicu Valēriju un pārējos ražotājus, esmu pārliecināts par veiksmīgas sadarbības sākumu! Tāpat esmu pārliecināts, ka "Daugavpils garša" jau pavisam drīz nonāks Daugavpils viesu "obligāti apmeklējamo" vietu sarakstā,” uzsver I. Aleksejevs. 

 Veikals atrodas netālu no uzņēmuma “Latgales piens” rūpnīcas Muitas ielā 3P un strādā darba dienās no plkst. 8.00 līdz 19.00, brīvdienās no plkst. 9.00 līdz 15.00.


Egitas Terēzes Jonānes teksts, publicitātes foto