Zemessardzes vadība godina savus atbalstītājus, tostarp “Vietējo Latgales Avīzi”

Martā Aizsardzības ministrijā notika Zemessardzes atbalstītāju godināšanas pasākums. Svinīgajā apbalvošanas ceremonijā aizsardzības ministre Ināra Mūrniece pasniedza Atzinības rakstus arī Zemessardzes 36. kaujas atbalsta bataljona atbalstītājiem un tādi bija vairāki.

Par veiksmīgu sadarbību, sniedzot atbalstu dažādu video sižetu tapšanā, atzinību nominācijā “Zemessardzes popularizētājs” saņēma SIA “Latgales reģionālā televīzija”.

Dažādi raksti par bataljona ikdienu un aktualitātēm tikuši publicēti reģionālajā laikrakstā “Vietējā Latgales avīze”. Pateicībā par veiksmīgo sadarbību pasniegts Atzinības raksts avīzes korespondentei Skaidrītei Svikšai.

Lūznavas pagasta pārvalde ar tās vadītāju Gati Pučku vadībā saņēma godpilno Atzinības rakstu nominācijā “Pašvaldība – aktīvais zemessardzes atbalstītājs”.

Pateicoties par meža teritoriju operatīvu saskaņošanu karavīru un zemessargu mācību vajadzībām, Atzinība nominācijā “Uzņēmums, kas atbalstījis zemessardzi kopumā” tika pasniegts AS “Latvijas Valsts meži” Ziemeļlatgales reģiona vadībai.

Ziemeļlatgales laikraksts “Vaduguns” nominācijā “Zemessardzes popularizētājs” ir publicējis daudzus rakstus par bataljona aktualitātēm, tādā veidā popularizējot dienestu un vairojot patriotismu.

Uzņēmumi, iestādes un nevalstiskās organizācijas apbalvošanai tika izvēlētas, izvērtējot Zemessardzes 36. kaujas atbalsta bataljona komandiera ieteikumus.