Preiļu birojs – labākais lopkopībā Latvijā

Preiļu biroja darbinieki Mairis Ormanis un Zita Briška otro gadu pēc kārtas ieguvuši augstāko novērtējumu

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) Preiļu biroja darbinieki Mairis Ormanis un Zita Briška otro gadu pēc kārtas ieguvuši augstāko novērtējumu kā labākais birojs lopkopībā. Sirsnīgi sveicam!

Katru gadu notiek Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Vasaras skola, kurā apkopo uzņēmuma nodaļu – konsultāciju biroju – iepriekšējā darbības gada rezultātus. Pēc divu gadu pauzes saliedēšanās pasākums notika klātienē un tajā sveica gan ilggadīgos darbiniekus, kuri LLKC strādā 10, 15, 20 un 25 gadus, gan labākos konsultāciju birojus.

Par labāko biroju lopkopībā 2021. gadā atzīts Preiļu konsultāciju birojs. Kā labākais birojs lauku attīstībā, mežsaimniecībā, augkopībā, un arī projektos novērtēts Madonas konsultāciju birojs, bet labākais birojs ekonomikā – Jēkabpils konsultāciju birojs. Par labāko biroju grāmatvedībā un finansēs atzīts Pierīgas konsultāciju birojs, labākais zivsaimniecībā – Liepājas, labākais tālākizglītībā – Ogres, bet labākais birojs tīklošanā un sadarbības stiprināšanā 2021. gadā – Bauskas konsultāciju birojs. Titulu “Gada birojs 2021” ieguva Madonas konsultāciju birojs, bet nominēti bija arī Rēzeknes un Kuldīgas biroji.