Aizvadīts 1. posms 3x3 basketbola turnīrā “Rēzekne 2022”

26. jūnijā Rēzeknes Valsts 1. ģimnāzijas basketbola laukumā notika pirmais no četriem paredzētajiem posmiem 3x3 basketbola turnīrā “Rēzekne 2022”.

Pirmajam posmam pieteicās deviņas komandas, kuras arī sadalīja punktus savā starpā cīņā par turnīra čempiona godu. Komandas spēlēja pēc apļa sistēmas, izspēlējot spēles grupā katrs pret katru, lai tālāk  noskaidrotu savus pretiniekus izslēgšanas spēlēm.

Par pirmā posma uzvarētājiem kļuva komanda, kas ir ar pieredzes bagātiem spēlētājiem – “Off season” (Ralfs Šķesters, Jēkabs Bērziņš, Renārs Bulduris, Guntars Šķesters), 2. vieta viesiem no Jēkabpils – komandai “4 Ceņa” (Matīss Indriksons, Jānis Censonis, Niklāvs Vanags, Kristiāns Lipenītis), bet 3. vieta pašmāju komandai “Top G” (Kristaps Arbidāns, Rihards Koroševskis, Rihards Teirumnieks, Dāvis Stivriņš).

Par pirmā posma labāko spēlētāju tika atzīts R. Bulduris no komandas “Off season”. Spēļu starplaikā visiem dalībniekiem bija iespēja apliecināt savas prasmes tālmetienu konkursā, kurā tālāko metienu grozā raidīja R. Teirumnieks.  

Nākamais posms norisināsies 23. jūlijā plkst. 11.00 Rēzeknes 5. pamatskolas basketbola laukumā, informē sacensību galvenais tiesnesis Edgars Unzuls.

Par pirmā posma labāko spēlētāju tika atzīts Renārs Bulduris (no kreisās) no komandas “Off season”