Volejbola turnīrā “Atbalsts Ukrainai” saziedo 400 eiro

Saziedotā nauda tika pārskaitīta Odesas apgabala Balta pilsētas administrācijai

3. aprīlī Riebiņu vidusskolas sporta zālē norisinājās Preiļu novada volejbola turnīrs vīriešiem “Atbalsts Ukrainai”.

Sacensībām pieteicās piecas komandas – trīs vietējās: Preiļi, Riebiņi un komanda “Nodokļu nemaksātāji” no Vārkavas, kā arī ciemiņi no Rēzeknes – SK “Spāks” un Degumnieku komanda “Piektdieņi”. Šī turnīra vadmotīvs bija ne tikai noskaidrot sacensību uzvarētājus un godalgoto vietu ieguvējus, bet arī, ziedojot finanšu līdzekļus, atbalstīt ukraiņu tautu.

Atbilstoši sacensību nolikumam, uzvarētājs tika noskaidrots pēc viena apļa turnīra. Neuzvarot kādā no spēlēm, taču izcīnot panākumos divos setos, piekto vietu ieņēma turnīra jaunākie dalībnieki – Vārkavas komanda “Nodokļu nemaksātāji”. Aiz labāko trijnieka šoreiz Preiļu komanda. Savukārt 3. vietu un bronzas godalgas izcīnīja Riebiņu komanda (Andris Pastars, Ivans Daņilovs, Ainārs Rumaks, Rolands Naglis, Ainārs Bernāns, Aldis Adamovičs, Kārlis Vilcāns un Iļja Daņilovs).

Spraigā spēlē starp SK “Spāks” un komandu “Piektdieņi” tika noskaidrots turnīra uzvarētājs. Lai arī spēle noslēdzās ar kaujiniecisku 1:1 setu attiecību, taču punktu starpība (21:19, 13:21) bija par labu komandai “Piektdieņi” (Ilmārs Matisovs, Aleksandrs Šmibs, Nauris Pulkstenis, Daniels Garančs, Jānis Bērziņš, Kristaps Kivlāns, Sandis Bečs un Kaspars Kaļinovskis).

Preiļu novada volejbola turnīru vīriešiem “Atbalsts Ukrainai” organizēja Preiļu novada Bērnu un jauniešu sporta skola (BJSS) sadarbībā ar Riebiņu vidusskolu. Uzvarētājkomanda saņēma Preiļu novada volejbola turnīra vīriešiem “Atbalsts Ukrainai” piemiņas kausu, bet pirmo trīs vietu komandas – medaļas. Jāpiebilst, ka sacensību dalībnieki kopumā saziedoja 400 eiro, kas tika pārskaitīti Odesas apgabala Balta pilsētas administrācijai, kas 2019. gadā viesojās Riebiņos un noslēdza sadarbības līgumu, informē Preiļu novada BJSS pieaugušo sporta pasākumu organizators Rolands Naglis

Turnīrā uzvarēja komanda “Piektdieņi”, otrajā vietā atstājot SK “Spāks”, bet trešajā vietā – Riebiņu komandu   

Foto no www.preili.lv