Augšdaugavas novada čempionāts telpu futbolā noslēdzies ar kalupiešu uzvaru

Turnīrā gūstot 22 vārtus, par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Aigars Catlakšs

10. februārī noslēdzās Augšdaugavas novada čempionāts telpu futbolā. Pēc pamatturnīra izspēles noskaidrojās četras labākās komandas – Naujene, Ambeļi, Kalupe un Ilūkste/ Svente.

Pirmajā pusfinālā spēlē tikās Kalupes un Naujenes komandas. Kalupieši uzvarēja ar rezultātu 15:2. Otrajā pusfinālā tikās Ilūkste/ Svente ar Ambeļiem, šajā pārī pārāki bija Ambeļi ar rezultātu 2:1. Pēc pusfināliem notika spēles par medaļām. Cīņā par trešo vietu laukumā satikās Naujene un Ilūkste/ Svente. Saspringtā un aizraujošā cīņā uzvaru ar rezultātu 8:2 izcīnīja un bronzas medaļas ieguva komanda Ilūkste/ Svente.

Cīņā par zelta medaļām tikās komandas Kalupe un Ambeļi. Spēles sākums izvērtās spraigs, neviena komanda negribēja zaudēt. Taču spēles gaitā kalupieši pierādīja savu pārākumu un guva uzvaru ar rezultātu 8:1, izcīnot čempiona titulu, otrajā vietā atstājot Ambeļu komandu. Par turnīra labākajiem spēlētājiem tika atzīti Mārtiņš Rubļevskis (Ilūkste/ Svente), Vladimirs Jurašs (Ambeļi) un Sergejs Iļjahovs (Kalupe). Turnīra gaitā gūstot 22 vārtus, par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Aigars Catlakšs (Kalupe).