Rēzeknes novada uzņēmēji piedalījās “MEDIAtūre”

22. un 23. februārī divu dienu seminārā uzņēmējiem bija iespēja izzināt visu par sociālajiem tīkliem, sevis prezentēšanu, kā arī apgūt praktiskas iemaņas satura veidošanā. Seminārā piedalījās uzņēmēji no dažādām jomām – keramika, aktīvā atpūta, viesu uzņemšana, ēdināšana un citām. Zināšanās un prasmēs dalījās sociālo tīklu satura veidotāja Elīna Dubulte (Instagram: @thedoublesocial).
Pirmajā semināra dienā tika prezentēti veiksmīgākie piemēri sociālo mediju darbā, analizēti klātesošo uzņēmēju konti. Katrs dalībnieks saņēma uzņēmuma soctīklu pašanalīzes testa lapas. Starp semināra dienām uzņēmējiem bija jāizpilda mājasdarbs – izveidot Instagram kontu. Otrajā semināra dienā tika prezentētas aplikācijas, kurās iespējams strādāt, veidojot saturu. Sadaloties komandās vai strādājot individuāli, tapa video, kur tika izmantotas iegūtās montāžas prasmes. Vairāki uzņēmēji līdzi bija ņēmuši savu produkciju, un izveidotie video uzreiz kalpoja kā uzņēmuma reklāmas materiāls.
Rēzeknes novada pašvaldības uzņēmējdarbības attīstības speciālistes Liāna Runča un Evita Igaune pateicas lektorei Elīnai Dubultei, kas palīdzēja izceļot cauri “MEDIAtūrei”, atbildēja uz visiem klātesošo jautājumiem, palīdzēja uzņēmējiem izprast savas iespējas un mērķus mediju darbā. Vissirsnīgākā pateicība viesu namam “Zaļā sala” par gādīgo uzņemšanu. Pateicamies GIUT BREIDI plānotāju komandai un semināra dalībniecei, plānotāja idejas autorei Līgai Springai par pārsteiguma dāvanu – plānotāju –  visiem semināra dalībniekiem.