Ludzas mazpulka projektu forums Zilupē

20. oktobrī Ludzas mazpulks prezentēja savu veikumu. Pieteiktie projekti, gan individuālie, gan grupas, 100 % tika īstenoti un veiksmīgi aizstāvēti vietējā forumā. Visi bija centušies – gan darot, gan gatavojot prezentācijas.

Šogad mazpulkā tika realizēti visu virzienu prioritārie projekti. Patiesi drosmīgi. Laumai izdevās īstenot ne tikai biznesa projektu, bet daļēji pētniecisko, jo tēma ir pamatīgi izpētīta un dokumentēta – pastinaki, attāli latvāņu radinieki, šobrīd ir kaut kas neredzēts, nezināms, svešs. Taču izrādās, ka senie latvieši tos audzējuši vēl pirms kartupeļiem, cukurbietēm un izmantoja cukura ieguvei. Pēc 5. novembra mazpulcēnu audzētos pastinakus meklējiet Maxima veikalos visā Latvijā! Iespējams, tieši jūs būsiet tas laimīgais, uz kura galda nonāks Ludzas mazpulcēnu Laumas vai Simonas audzētie. Par izcelsmi liecinās personalizēta uzlīme uz katra iepakojuma. Meklējiet savējos!

Varam patiesi lepoties gan ar mazpulcēniem, gan viņu lielisko atbalsta komandu un nu jau profesionālajiem vērtētājiem, kuru lietišķie ieteikumi lieliski noderēs, turpinot aktīvi darboties.

Liels izaicinājums bija realizēt projektu, bet vēl lielāks – sakārtot dokumentāciju un sagatavot prezentāciju, īpaši, ja kādam latviešu valoda nav dzimtā valoda

Ilgas Ivanovas foto