Izdota pirmā krāsojamā mandalu grāmata latgaliski 

Varētu šķist dīvaini – vai latgaliešiem ir kādas īpašas mandalas? Iespējams! Ļaujoties fantāzijai, varētu domāt, ka tās ir māla trauku formā vai smailas kā kalnu virsotnes utt. Taču šoreiz runa ir par gāmatu, kurā atradīsiet mandalas, kas papildinātas ar tekstiem latgaliešu valodā – Kristiānas Rancānes atziņām un domugraudiem par Latgali. 
Šo grāmatu vēl īpašāku padara tas, ka tās autore pati latgaliski nerunā, bet ir latgaliete: “Es uzskatu, ka, lai kur mūs arī aizvestu dzīves ceļš, ir svarīgi atcerēties savas saknes. Tieši tāpēc arī man bija tik svarīgi izdarīt kaut ko, kas raksturotu manu piederību. Grāmatā ir 60 mandalas un 60 manis rakstītas atziņas par, manuprāt, svarīgākajām vērtībām – dabu, darbu, ģimeni, draudzību, mīlestību un latgalisko identitāti un patriotismu. Vēl grāmatā ir vieta latgalisko citātu un atziņu pierakstīšanai, kā arī trīs radoši uzdevumi, kuros katrs var uzzīmēt savu mandalu.
Viss sākās ar domu, ka vēlos kaut ko savā dzīvē mainīt. Tā radās pirmais SimplyLove produkts – sapņu, ieceru un mērķu grāmata "Sapnim būt!". Tieši šim produktam uzzīmēju savas pirmās mandalas. Radās ideja arī par mandalu grāmatu, kurā līdzās mandalām ir arī manas atziņas par mieru. Tā tapa krāsojamā grāmata "Mandalas mieram". Vēlāk kā izaicinājums maniem spēkiem tapa arī trīs uzlīmju komplekti ar iedvesmojošiem, humora pilniem un romantiskiem uzrakstiem. Un šobrīd esmu izdevusi pirmo krāsojamo mandalu grāmatu latgaliski – "Byut!".”
Pēc profesijas Kristiāna ir skolotāja, bet pašlaik strādā ar produktu aprakstiem internetveikalā, kā arī ir pilna laika vadītāja, ideju ģeneratore, maketētāja, satura veidotāja, grāmatvede, pakotāja uzņēmumā – “SimplyLove IK”. Tas ir mazais uzņēmums, kas nodarbojas ar radīšanu: “Tas ir mans sapnis, kuru īstenoju 2021. gada maijā. Ir radītas grāmatas un uzlīmes ar pievienoto vērtību, bet es neizslēdzu, ka kādreiz varētu tapt arī kaut kas cits.” 
Grāmatu iespējams iegādāties, rakstot ziņu uz e-pasta adresi simplylove.ik@gmail.com. Katram pasūtījumam klāt ir maza dāvaniņa.
Šis izdevums noteikti ir apliecinājums tam, ka cilvēks var visu, ja vēlas un mērķtiecīgi iet uz mērķi. Nerunājot latgaliski, tomēr vēlēties domas paust latgaliešiem tuvos vārdos! Tas ir apsveicami un labs paraugs tiem, kas turpina filozofēt, kamēr citi DARA! Lai radošas domas arī turpmāk gan Kristiānai, gan ikvienam, kurš bagātina latgaliešu valodu un kultūrvidi!