Drosmes konference jauniešiem – “Kā iespējama gudra augsme laukos?”

Lai turpinātu iedrošināt jauniešus un jaunienācējus laukos nezaudēt sevi, meklējot savu uzņēmējdarbības ceļu, 14. septembrī plkst. 11.00 tiešsaistes platformā Zoom Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) sadarbībā ar Latvijas Jauno zemnieku klubu (JZK) rīko konferenci jauniešiem “Kā iespējama gudra augsme laukos?”

Konferencē runās par uzņēmēju gatavību riskiem un kooperācijas niansēm, vai ģimene uztverama kā potenciāls vai izaicinājums savu ieceru īstenošanai. Konferencei jāpiesakās tīmekļvietnē llkc.lv.

Diskusijās varēs uzzināt arī par izaicinājumiem un iespējām finansējuma piesaistē. Ņemot vērā to, ka lauki nenozīmē tikai lauksaimniecību, būs arī pieredzes stāsti par to, kas vēl notiek un ir iespējams laukos. Savukārt jaunais Īrijas lauksaimnieks dalīsies pieredzē, kā izvairīties no emocionālas izdegšanas. Būs arī ieteikumi, kā veidot jēgpilnu diskusiju ar dažādu atšķirīgu viedokļu pārstāvjiem, sasniedzot vēlamo rezultātu.

Pavisam drīz sāksies arī jaunais LLKC rīkotā pasākuma “Laukiem būt!” cēliens. Jaunieši uzzinās, kas tajā sagaidāms šogad un kad sāksies praktiskā darbošanās. Konference noslēgsies ar mūziķa Goran Gora muzikālo sveicienu.