Ludzā aizvadīta Ģimenes veselības diena

1. vieta un 70 eiro naudas balva – Kukuļu ģimenei

2. jūlijā Mazā Ludzas ezera pludmalē “Radziņš” tika organizēta “Ģimenes veselības diena 2022“. Ģimenes dienas aktivitātēm pieteicās 12 ģimenes, kuras sacentās jautrās stafetēs un sportiskās aktivitātēs.

Pirms stafetēm notika kopīga iesildīšanās, un tad komandas sacentās savā starpā. Katrā stafetē bija savs uzvarētājs, komandas vāca punktus, un pēc sešām stafetēm kopvērtējumā tika noskaidroti uzvarētāji.

Ģimenēm tika piedāvātas dažādas stafetes, piemēram, “Purva brišana”, “Ūdens stafete”, “Aklās vistiņas”, “Krustiņi un nullītes”, “Bumbiņu mešana lietussargā” un noslēgumā “Jautrā stafete”. Tāpat ģimenes varēja izmantot piepūšamās atrakcijas un aktivitāti “Balonu modelēšana”. Pēc pasākuma visus priecēja “Burbuļu šovs”, un ikviens varēja pacienāties ar sāļo un saldo kliņģeri.

Kopvērtējuma rezultāti: 1. vieta un 70 eiro naudas balva piešķirta Kukuļu ģimenei; 2. vieta (50 eiro) – Bucenieku ģimenei; 3. vieta – 30 eiro – Puzānu ģimenei

Ģimenes veselības dienas organizatore Anita Puncule pateicas dalībniekiem par sportisko noskaņojumu un savstarpējo atbalstu.

Jautrība un azarts – ikvienā stafetē

Anitas Puncules foto