Rēzeknes futbola veterāni uzvar Latvijas čempionāta pirmajā posmā

30. aprīlī Rīgā norisinājās Latvijas 2022. gada atklātā veterānu čempionāta futbolā pirmā posma spēles, kas reizē bija SIA “Portmanns un Ko” kausa izcīņa. Sacensībās piedalījās deviņas komandas no Alūksnes, Daugavpils, Jūrmalas, Limbažiem, Olaines, Rīgas, Siguldas, kā arī Rēzeknes sporta veterānu komanda Ilmāra Logina vadībā.

Komandas tika sadalītas divās apakšgrupās, kur izspēlēja apļa turnīru, pēc tam finālspēlēs noskaidroja uzvarētājus. Rēzeknes futbola veterānu komanda savā apakšgrupā divās spēlēs izcīnīja uzvaras – ar 2:1 pār “Sportima” (Rīga) un ar 1:0 – pār FK “Veterāns” (Olaine), un neizšķirts 0:0 ar Daugavpils komandu, izcīnot 2. vietu grupā.

Pusfināla spēlē ar Alūksnes komandu “Viesulis” pamatlaikā rezultāts 1:1, veiksmīgāki pēcspēles sitienos rēzeknieši un uzvara ar 4:3. Otrajā pusfināla spēlē FK “02” (Rīga) ar 3:1 pārspēja Daugavpils komanda. Finālspēlē rēzeknieši ar 2:0 pārspēja FK “02” un kļuva par pirmā posma uzvarētājiem. Spēlē par trešo vietu Daugavpils ar 4:0 uzvarēja komandu “Viesulis”.

Nākamā posma spēles notiks 14. maijā Rīgā, kur tiks noskaidroti Reiņa Zālīša piemiņas kausa ieguvēji. Čempionāta sezona turpināsies līdz 24. septembrim, kopā izspēlējot desmit posmu spēles, lasām vietnē www.rezekne.lv.

Finālspēlē rēzeknieši ar 2:0 pārspēja Rīgas FK “02” un kļuva par pirmā posma uzvarētājiem

Foto no www.rezekne.lv