“Optibet Lokomotīve” uzvarēja pirmajā mačā

Daugavpils spīdvejisti savā trasē 4500 līdzjutēju klātbūtnē sagrāva pretinieku ar 59:31

17. aprīlī Daugavpils spīdveja kluba “Optibet Lokomotīve” komanda savā mājas trasē ar šo uzvaru Polijas spīdveja 2. līgas čempionāta starta sacensībās sarūpēja Lieldienu dāvanu saviem līdzjutējiem, raksta Naujenes pagastā dzimušais sporta žurnālists, spīdveja sacensību komentētājs Anatolijs Kreipāns.

Daugavpilieši pārspēja Polijas Tarnuvas komandu “Unia” ar rezultātu 59:31. Jau pēc pirmajiem četriem braucieniem daugavpilieši bija vadībā ar 15:9, pēc tam rezultāts bija jau 25:17, bet mača izskaņā Daugavpils komandas vīri izcīnīja piecas uzvaras pēc kārtas, un rezultātā viņiem bija 28 punktu pārsvars pār pretinieku un pirmā uzvara šajā sezonā.

Šo uzvaru kaldināja Jevgeņijs Kostigovs (13 punkti), Ričards Ansviesulis un Rene Bahs (katram pa 11 punktiem), Adams Elliss un Niks Moriss (katram pa astoņi punkti), Ernests Matjušonoks (pieci punkti) un Ķasts Puodžuks (trīs punkti).

Interesanti, ka šogad spīdveja kluba “Optibet Lokomotīve” valdē ievēlēts jauns dalībnieks Saeimas deputāts Edgars Kucins (“Saskaņa”).

Jevgeņijs Kostigovs dodas pretī uzvarai   /  Foto no www.sportacentrs.lv